Anerkjent ledercoach til Storform

image description

Etter å ha jobbet en årrekke med flere av verdens ledende selskap blir den erfarne ledercoachen og bedriftsrådgiveren, Per-Egill Frostmann, nå konsulent hos Storform AS.

-Vi er veldig fornøyde med å få en så sterk profil som Per-Egill på laget. Han har mye verdifull erfaring og kompetanse, og vil være en styrke for kundene våre, sier daglig leder i Storform, Hanne Holvik.

Per- Egill Frostmann har over 30 års erfaring med lederutvikling, organisasjonsutvikling og coaching. Han har arbeidet for en rekke store nasjonale og internasjonale selskap og tatt oppdrag over hele Europa, i Russland, Dubai og Mexico. På referanselisten finner vi selskap som Canon, Dell, VWR International, Technip, Tetra Pak og GE Oil & Gas og GE Healthcare. De siste 10 årene har Frostmann vært tilknyttet den globale organisasjonen, The Oxford Group, der kun et fåtall av de dyktigste rådgivere verden over får innpass. The Oxford Group leverer konsulenttjenester til ledende bedrifter og organisasjoner over hele verden.

Nå er det organisasjonene på Sørlandet som får nyte godt av Frostmanns erfaring. Fra mai starter han som konsulent hos Storform.

– Da jeg flyttet til Lillesand i oktober 2015 forhørte jeg meg med noen av de akademiske miljøene i regionen. Jeg ville vite hvilket miljø som var det foretrukne innenfor organisasjonspsykologi og ledelse. Anbefalingen var klar, og etter en periode som assosiert konsulent hos Storform ser jeg at dette er et miljø jeg ønsker å knytte meg tettere til, sier Frostmann.

– I Storform skal jeg jobbe med lederutvikling og organisasjonsutvikling, hovedsakelig for kunder her på Sørlandet. I tillegg blir jeg prosjektleder for Storforms egne måleverktøy e-Radar som vi har store ambisjoner om å videreutvikle i tiden som kommer, sier han. Frostmann er også foreleser på Handelshøyskolen BI i både organisasjonspsykologi, endringsledelse og HRM (human resource management). Han har skrevet en rekke fagartikler, og er medforfatter av bøkene «Business EQ – Måling og utvikling av

kunnskapsbedriften», «Your GPS for Outstanding Leadership» og «Ledere som coacher». Et av hans foredrag, «Lederutvikling – er det bortkastet tid og penger?», har blitt fast forelesning på masterprogrammet til BI sitt Consultingprogram.