Fremtidens arbeidsliv

image description

Hvordan forbereder virksomheter på Sørlandet seg på morgendagens arbeidsliv? Og hva innebærer det egentlig å være forberedt?  Tirsdag 26. januar skal Storform lede andre del av Agderkonferansen, der temaet er omstilling og kontinuerlig forbedring.

 

Agderkonferansen har etablert seg som landsdelens viktigste møteplass for næringsliv, offentlig forvaltning og politikk. Årets tema er fremtidens arbeidsliv.

Erfaringsutveksling

Under andre del av konferansen er målet å skape dialog og erfaringsutveksling mellom deltakerne, næringslivet og offentlig sektor. Det er Storform og SINTEF som leder seminaret sammen.

– Gjennom vårt samarbeid med SINTEF har vi fått Harald Westgaard til å bli med å innlede på tema omstilling og kontinuerlig forbedring, sier Svein Hjorthaug, partner og seniorkonsulent i Storform

Etter en kort presentasjon, vil konferansedeltakerne få anledning til å sirkulere på fem ulike stasjoner. Stasjonene er representert av bedriftsledere fra Dyreparken, Fædrelandsvennen, Huntonit, Grimstad kommune og Agder Energi. De deler interessante erfaringer knyttet til omstilling og kontinuerlig forbedring.

– Virksomhetene vil dele helt konkrete initiativ og resultater av omstilling og arbeidet med kontinuerlig forbedring. Vi ønsker å skape en arena for å utveksle erfaring og for å stimulere arbeid med omstilling, både for de som må og de som kan, sier Hjorthaug.

 

Agderkonferansen 2016

Endringene kommer: Disruptiv innovasjon. Omstilling. Teknologisk utvikling. Fleksibilitet. Nye kompetansekrav. Etablerte markeder forsvinner, nye skapes. Grønt skifte. Eldrebølge.
Det er bare noen av stikkordene vi vet kommer til å prege fremtidens arbeidsliv. Dessuten kommer endringer vi ikke vet noe om, bortsett fra at de kommer til å stille nye krav til tilpasninger i både privat og offentlig sektor.
Dette er tematikken for Agderkonferansen 2016.
Vi kan love visjonære foredragsholdere, underholdning og engasjement.
Tidspunkt: Tirsdag 26. januar 2016.
Sted: Kilden teater- og konserthus, Kristiansand.

Les mer og meld deg på Agderkonferansen