Storform

Tar steget oppHåvard Tvedten ny partner i Storform

– Jeg har vært toppidrettsutøver og eliteseriespiller i 20 år. Mine ambisjoner når jeg skulle ut i det private næringsliv har aldri vært mindre enn det. I Storform møtte jeg mennesker som sikter høyt. Det faglige nivået har vært noe jeg har kunnet strekke meg etter, hver eneste dag – og de kundene vi får jobbe med utfordrer oss og gir motivasjon til å prestere høyt. At jeg nå har tatt steget opp og blir partner i byrået er helt i tråd med mine ambisjoner. Men jeg opplever at reisen hit er helt på høyden med reisen mot det øverste nivået i idretten. Hard jobbing og prestasjonsfokus. Storform bedriver «toppidrett» for nærings- og organisasjonsliv, og kundene vi får jobbe med er djerve og utviklingsorienterte, sier Håvard Tvedten.

Han er kjent som spiller og kaptein på Norges håndballandslag gjennom 14 år. Etter endt proff-karriere i både Spania og Danmark flyttet han hjem til Norge i 2016. Fra samme år har han vært ansatt som konsulent i konsulentselskapet Storform, og har arbeidet både i Oslo og ved hovedkontoret i Kristiansand.

Storform arbeider med organisasjonsutvikling, og daglig leder og partner i selskapet, Svein Hjorthaug, er meget fornøyd med sin nye partner:

– Jeg må innrømme at jeg var litt skeptisk til å få en eks profesjonell idrettsutøver på laget. Ikke alle av dem lykkes med overgang til organisasjons- og næringsliv. Dette har Håvard klart mesterlig. Måten han har taklet omstillingen på, og måten han har tatt med seg egenskaper og verdier fra idretten har vært imponerende. I tillegg var han jo smart nok til å gjøre en akademisk investering i sine siste år som håndballspiller, og således hadde han faglige forutsetninger til å jobbe med lederutvikling. Vi er svært fornøyd med at han nå trer inn som partner og Håvard vil være med å videreutvikle virksomheten vår videre.

Tvedten har utdannelse i organisasjonspsykologi og ledelse fra Universitetet i Aalborg.

Les mer om Håvard her


Personvernerklæring Personvernerklæringen gjelder behandling av personopplysninger som brukes når du besøker våre nettsider eller på annen måte samhandler med oss. Mer info
Scroll down