Storform

KonsulentKarina Houge Gabrielsen

karina@storform.no Mob: 913 89 096‬

Til daglig jobber Karina som konsulent og prosessleder i Storform. Hun har ansvar for å lede større organisasjonsutviklingsprosesser i privat og kommunal sektor. I tillegg jobber hun med lederutvikling gjennom våre lederprogrammer.

Karina er engasjert og nysgjerrig og har en analytisk tilnærming til problemstillingene. Hun liker en god diskusjon og er alltid på jakt etter de beste løsningene.

Karina har bakgrunn fra energibransjen og var ansatt i Agder Energi i 10 år. Her var hun blant annet leder for prosjektanalysemiljøet, der hun var sentral i å bygge opp et miljø som jobbet på tvers av konsernet. I AE har hun også vært leder for prosjektstyringsmiljøet og for en fagkomite som vurderte alle større investeringer. Karina har deltatt i flere strategiprosesser på konsern-, seksjons- og avdelingsnivå de siste 10 årene. Hun har bred erfaring fra prosessledelse både fra arbeid med kontinuerlig forbedring og planlegging og gjennomføring av prosjekter i ulike segmenter. Karina har ellers erfaring fra finanssektoren med 3 år i DNB, blant annet som analytiker innenfor energisegmentet.

Karina har en mastergrad i økonomi, samt sykepleierutdanning. I tillegg har hun bygget på kompetansen med kursing og fag innen blant annet lederutvikling, endringsledelse og prosjektledelse.

Personvernerklæring Personvernerklæringen gjelder behandling av personopplysninger som brukes når du besøker våre nettsider eller på annen måte samhandler med oss. Mer info
Scroll down