Storform

Webinar 23. jan 2020Digitaliser eller dø?

Mange ledere opplever digitalisering som en trussel. "Skal du henge med må du digitalisere". "Fremtiden er heldigital". "Digitalisering er den fjerde industrielle revolusjon". Bli med på vårt webinar 23. januar!

Storform har det siste året fått en rekke henvendelser fra ledere som ønsker å forstå hva digitalisering egentlig betyr, og konkret hva en leder- eller ledergruppe bør gjøre for å heve sin kompetanse på dette området.

Det oppsiktsvekkende med digitaliseringen er først og fremst hvor fort endringene skjer. Dette utfordrer tradisjonell ledelse og organisering. Vi i Storform ser på digitalisering som en naturlig forlengelse av teknologisk utvikling for å oppnå økt effektivitet, og på den måten er digitalisering direkte knyttet til organisatorisk endring og endringsledelse.

En av dem Storform har vært så heldig å få jobbe mye sammen med de siste årene, er Frank Håland, tidligere konserndirektør i Agder Energi, med ansvar for teknologi og innovasjon.

Frank har ledet flere store digitale endringsprosesser de siste årene. I dette webinaret deler han sine erfaringer fra en viktig periode i Agder Energis historie, og sine tanker om hva som for ham ble nøkkelen til gode og nødvendige digitale endringsprosesser.

Bli med på gratis webinar, torsdag 23. januar 2020 kl. 11:00.

Klikk på linken under for å melde deg på. Vi gleder oss til å se deg!

Frank Håland, tidligere konserndirektør for teknologi og innovasjon i Agder Energi, deler i dette webinaret sine erfaringer fra store digitale endringsprosesser.

Frank Håland, tidligere konserndirektør for teknologi og innovasjon i Agder Energi, deler i dette webinaret sine erfaringer fra store digitale endringsprosesser.

MELD DEG PÅ HER

Personvernerklæring Personvernerklæringen gjelder behandling av personopplysninger som brukes når du besøker våre nettsider eller på annen måte samhandler med oss. Mer info
Scroll down