Storform

Tre ledere på nett

Håvard Tvedten har samlet tre sentrale leder til prat. Per Arnstein Aamot (adm dir, Dyreparken), Kirsti Jacob (org. dir, Agder Energi) og Eivind Ljøstad (sjefredaktør og adm dir, FVN) forteller om hvordan de opplever den spesielle tiden vi lever i.

I kriser prøves lederskap. Det er to måneder siden statsminister Erna Solberg gikk ned fra talerstolen etter å ha praktisk talt stengt Norge og ettertrykkelig slått fast at vår tids største krise var et faktum. Etter dette har eksperter på det og det andre gitt oss råd og tips om kriseledelse, fjernledelse, viktigheten av innovasjon og utvikling, snu seg rundt, stå i det, se muligheter. Men hvordan har de to siste månedene faktisk vært for ulike ledere? Hva tenker de om det som traff dem, hva gjorde de, hvordan har de håndtert sin egen rolle og alle utfordringene? Hvilke faser har de gått gjennom og hva tenker de om framtiden?

Dette er vi i Storform oppriktig nysgjerrige på. Derfor inviterte vi tre sentrale ledere på Sørlandet til en uformell prat. På nettet selvsagt. Har du tre kvarter å avse, anbefaler vi deg å bruke dem på å få innblikk i hvordan 2 måneder med Koronatilstand har vært i Dyreparken, Agder Energi og Fædrelandsvennen.

Personvernerklæring Personvernerklæringen gjelder behandling av personopplysninger som brukes når du besøker våre nettsider eller på annen måte samhandler med oss. Mer info
Scroll down